Badkamer- en keukenzaak in Eindhoven.

Uw alles in één adres in Eindhoven voor tegels, badkamers, sanitair en keukens

Castelli is hét alles in één adres voor de inrichting van uw keuken, badkamer of toilet. We hebben keukens van diverse topmerken in vele stijlen en daarnaast natuurlijk ook vele accessoires om uw keuken echt af te maken. Hetzelfde geldt ook voor de toiletten, badkamers en badkamer meubels in onze collectie. Er zijn vele mogelijkheden om uw badkamer een persoonlijke uitstraling te geven en dat begint al bij de basis, de tegels op de vloer en tegen de muur. Ook daarvoor hoeft u niet verder te zoeken want onze tegels zijn overzichtelijk tentoongesteld in tegelkasten om u een goed beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is qua materiaal, uitstraling en kwaliteit. Tot slot vindt u bij ons ook een gevariëerde collectie sanitair artikelen en accessoires om ook het kleinste kamertje groots te maken.

 

 

 

Totaalrenovatie door Castelli Eindhoven, dat is pas zorgeloos verbouwen!

Bij Castelli kunt u terecht voor de inrichting van uw badkamer en keuken, de modernste toiletten en voor wand- en vloertegels voor elk vertrek in huis. Echter zijn wij ook hét adres voor de renovatie van tegelvloeren, keukenrenovaties en badkamerrenovaties. Samen met onze adviseur worden alle te renoveren ruimtes doorgenomen. We geven u een passend advies over de mogelijkheden en voorzien u van een scherpe totaalprijs voor de te verrichten werkzaamheden. Wij werken alleen met eigen vakmensen. Mede daardoor kunnen wij de kwaliteit van ons werk waarborgen en staan we garant voor het geleverde installatie-, of renovatiewerk. Deze vakmensen zijn van alle markten thuis en dragen er zorg voor dat de renovatiewerkzaamheden volgens afspraak worden uitgevoerd.

Kom u verbazen over het voordeel van één leverancier voor uw hele huis. Kom naar de Castelli showroom van 600 m2 en zie het voor uzelf!