Uw alles in één adres in Eindhoven voor

Tegels

Een tegelshowroom in Eindhoven

Bij onze tegelshowroom in Eindhoven vindt u een zeer uitgebreide collectie voor wand- en vloertegels. Tegels in diverse stijlen en kleurstellingen staan overzichtelijk opgesteld in het meest actuele aanbod van dit moment. Door onze jarenlange ervaring met tegels is Castelli een echte tegelspecialist en zeker de juiste partner voor het leveren en leggen van uw nieuwe tegels voor uw vloer of wand. Een tegelvloer of wand heeft vele voordelen, zo zijn tegels hygiënisch, slijtvast en behoeven ze weinig onderhoud.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

 

 

 

Bij onze tegelshowroom profiteert u van eerlijk advies van een tegelspecialist

De tegelspecialisten van onze sanitairwinkel staan u graag te woord om u de benodigde informatie te geven omtrent de vele mogelijkheden met tegels. Met tegels in verschillende trends, kleurinstellingen en stijlen kijkt u wat het best aansluit bij uw wensen om zo helemaal uw eigen stijl te creëren. Als tegelspecialist in Eindhoven denken wij aan zaken waar u in eerste instantie misschien niet direct aan denkt en geven u hierin advies. Daarnaast kunnen wij u van het juiste advies voorzien betreffende een vloerverwarming. Kom naar onze tegelshowroom om alle mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

Kom naar onze showroom en vind de juiste tegels

Voor de complete verwerking van uw tegels in wand en/of vloer en de aanleg van een vloerverwarming komt u onze tegelshowroom. Heeft u speciale wensen voor de tegelindeling? Dat is geen probleem voor de tegelzetters van onze badkamerwinkel, zij vervullen uw wensen graag! Vul ons contactformulier in wanneer u meer informatie wenst of bereik ons telefonisch via 040 – 284 04 15.

Kleine accent tegels gepresenteerd bij Castelli