Uw alles in één adres in Eindhoven voor

Tegels

Tegelspecialistvan Eindhoven

Bij Castelli vindt u een zeer uitgebreide collectie wand- en vloertegels. Tegels in diverse stijlen en kleurstellingen staan overzichtelijk opgesteld in het meest actuele aanbod van dit moment. Door onze jarenlange ervaring met tegels is Castelli een echte tegelspecilist en zeker de juiste partner voor het leveren en leggen van uw nieuwe tegels voor vloer of wand. Een tegelvloer of wand heeft vele voordelen, zo zijn tegels hygiënisch, slijtvast en behoeven ze weinig onderhoud.

Eerlijk advies van de tegelspecialist

Onze tegelspecialisten staan u graag te woord om u de benodigde informatie te geven omtrent de vele mogelijkheden met tegels. Trends, kleurstellingen, stijlen, legrichting, wat past het beste bij uw wensen, of wat dacht u van het combineren van tegelsoorten om nog meer uw eigen stijl te creëren. Als tegelspecialist denken wij aan zaken waar u in eerste instantie misschien niet direct aan denkt en geven u hierin advies. Daarnaast kunnen wij u van het juiste advies voorzien betreffende een vloerverwarming.

Voor de complete verwerking van uw tegels in wand en/of vloer en de aanleg van een vloerverwarming kunt u dus bij Castelli in Eindhoven terecht. Heeft u speciale wensen voor wat betreft de tegelindeling? Geen probleem voor onze tegelzetters, zij vervullen uw wensen graag!