Uw alles in één adres in Eindhoven voor

Badkamers

Badkamerrenovatie en nieuwe badkamers

In onze showroom vindt u een grote collectie sanitair, douchecabines en badmeubelen. Van klassiek tot modern en in alle kleuren die u wenst. Laat u verrassen door de mogelijkheden die wij u te bieden hebben voor uw badkamerrenovatie. De vele showroomopstellingen geven u een duidelijk beeld over de inrichtingsmogelijkheden, maar ook de grote diversiteit aan baden, douchecabines en wastafelcombinaties. De vele accessoires dragen er aan bij uw badkamerrenovatie helemaal tot in de puntjes uit te werken. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld een zeer ruime keuze aan designradiatoren.

De badkamerspecialist van Eindhoven

Samen met onze adviseur wordt er gekeken naar de wensen die u heeft voor uw badkamerrenovatie of nieuwe badkamer. Aan de hand van uw wensen wordt er, indien nodig, een 3D tekening gemaakt van de situatie met een bijbehorende prijsopgaaf voor de renovatie van uw badkamer. Hierna volgt er een bezoek van onze adviseur bij u op locatie. Aansluitend zorgen wij voor een compleet uitgewerkt stappenplan en nemen we de volledige begeleiding en verantwoording voor onze rekening.

Uw sanitair wordt thuisbezorgd

U wilt alleen het sanitair laten leveren voor uw badkamerrenovatie? Geen probleem! Wij zorgen voor een snelle levering van uw aankoop. Bovendien wordt al uw sanitair gratis bij u thuisbezorgd. Indien wenselijk komen onze deskundige installateurs alsnog uw aangekochte sanitair bij u thuis installeren. Natuurlijk is het ook mogelijk om een gedeelte of een losstaande installatie uit te voeren. Van te voren wordt er dan een prijs afgesproken over hetgeen er aan werkzaamheden verricht zal worden, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.