Uw alles in één adres in Eindhoven voor

Badkamers

Voor uw badkamer zijn wij de geschikte winkel in Eindhoven

Als u voor uw badkamer op zoek bent naar een winkel in Eindhoven, is Castelli een uitstekende optie. Wij zijn een badkamerspecialist nabij Helmond met een showroom waar u gegarandeerd de perfecte badkamer vindt. In onze showroom vindt u een grote collectie sanitair, douchecabines en badmeubels. Van klassiek tot modern en in alle kleuren die u wenst. Laat u verrassen door de mogelijkheden die onze badkamerspecialist te bieden heeft voor uw badkamerrenovatie.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

 

 

 

Vind een nieuwe badkamer bij onze winkel met hulp van onze badkamerspecialist

Samen met onze badkamerspecialist wordt er gekeken naar de wensen die u heeft voor uw badkamerrenovatie of nieuwe badkamer. Wilt u bijvoorbeeld uw badkamer herinrichten? Dan vindt u altijd wel geschikte tegels in onze showroom. Aan de hand van uw wensen wordt er, indien nodig, een 3D tekening gemaakt door onze badkamerspecialist van de situatie met een bijbehorende prijsopgaaf voor de renovatie van uw badkamer. Hierna volgt er een bezoek van onze adviseur bij u op locatie. Aansluitend zorgen de specialisten van onze winkel voor een compleet uitgewerkt stappenplan voor uw badkamer en nemen we de volledige begeleiding en verantwoording voor onze rekening.

 

 

 

Bezoek onze showroom voor ideeën over uw badkamer

De vele showroomopstellingen geven u een duidelijk beeld over de inrichtingsmogelijkheden, maar ook de grote diversiteit aan baden, douchecabines en wastafelcombinaties. De vele accessoires dragen er aan bij uw badkamerrenovatie helemaal tot in de puntjes uit te werken. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld een zeer ruime keuze aan designradiatoren. Bij de showroom van onze sanitairwinkel vindt u altijd ideeën voor uw badkamer.

 

 

 

Uw sanitair wordt thuisbezorgd door onze specialisten

U wilt alleen het sanitair laten leveren voor uw badkamerrenovatie? Geen probleem! De medewerkers van onze winkel zorgt voor een snelle levering van uw producten voor uw badkamer. Bovendien wordt al uw sanitair gratis bij u thuisbezorgd. Indien gewenst komen onze deskundige installateurs alsnog uw aangekochte sanitair bij u thuis installeren. Natuurlijk is het ook mogelijk om een gedeelte of een losstaande installatie uit te voeren. Van tevoren wordt er dan een prijs afgesproken over hetgeen er aan werkzaamheden verricht zal worden, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

 

 

 

Plaats meteen uw bestelling voor uw badkamer

Wilt u graag een nieuwe badkamer of bij onze winkel aanschaffen? Bekijk onze showroom en vind de perfecte badkamer. Onze badkamerspecialist helpt u graag verder. Neem contact op met onze winkel en bespreek alle mogelijkheden voor uw badkamer. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 040 – 284 04 15.

Showroom badkamer Castelli Eindhoven