Uw alles in één adres in Eindhoven voor

Keukens

Voor keukenrenovatie gaat u naar Castelli in Eindhoven

Een keukenrenovatie of een complete keuken op maat? Castelli levert het! We werken daarin samen met een gerenommeerde Nederlandse interieurbouwer. Keukens zijn tegenwoordig vaak het middelpunt van de woning. Er wordt niet alleen gekookt, maar er wordt ook gezellig wat gedronken met familie of vrienden. De kinderen maken er huiswerk of de krant wordt er door u gelezen. Het is daarom belangrijk dat uw keuken niet alleen functioneel is, maar ook bij u past. In de loop van de jaren raakt een keuken gedateerd, maar de basis is vaak nog van goede staat. Een keukenrenovatie zorgt dan voor een nieuwe, frisse aanblik.

De mogelijkheden voor uw keukenrenovatie

In onze showroom te Eindhoven hebben wij een aantal voorbeeldkeukens opgesteld om u een indruk te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is er met onze keukens en de renovatie van uw keuken nog veel meer mogelijk dan dat wij in onze showroom kunnen opstellen. Doordat wij keukens op maat leveren kunnen wij nagenoeg al uw wensen verwezenlijken bij zowel nieuwe als bij een keukenrenovatie. Zeker als u specifieke wensen heeft bij uw keukenrenovatie. Aan de hand van uw wensen kijken we naar de mogelijkheden, de apparatuur, de kleuren en de materialen. Uiteraard binnen ieders budget.

Samen met onze ervaren adviseur wordt er een tekening voorbereidt en uitgewerkt in 3D. Uiteraard ontvangt u met dit ontwerp de bijbehorende kosten. Wanneer wij er samen uitkomen, verzorgen we het volledige traject en u heeft dan ook 1 aanspreekpunt. Keukenrenovatie en het plaatsen en nieuwe keukens wordt verzorgd door onze eigen medewerkers. Indien er eventuele extra aanpassingen gerealiseerd moeten worden voor bijvoorbeeld elektrotechnische installatiewerkzaamheden, dan nemen wij ook de begeleiding daarvan voor onze rekening. Wanneer u naast een nieuwe keuken ook toe bent aan een mooie bijpassende tegelvloer, dan kan dat uiteraard ook door ons verzorgd worden.

Gedeeltelijke of kleine keukenrenovaties

Castelli levert niet alleen complete nieuwe keukens, ook voor kleine keukenrenovaties bent u bij Castelli aan het juiste adres. Nieuwe frontdeuren, kasten en accessoires kunnen door ons op maat geleverd en gemonteerd worden. Ook voor kleine keukenrenovaties zoals bijvoorbeeld het vervangen van apparatuur (alle merken), spoelbak, kookplaat, oven of vaatwasser behoort tot onze werkzaamheden. Uiteraard worden alle keukenrenovaties, van klein tot groot, door onze eigen vakmensen verzorgd.