Uw alles in één adres in Eindhoven voor

Keukens

Een nieuwe keuken vinden bij onze showroom in Eindhoven

Een keukenrenovatie of een complete keuken op maat vindt u bij de showroom van Castelli in Eindhoven. Wij werken samen met een gerenommeerde Nederlandse interieurbouwer. Keukens zijn tegenwoordig vaak het middelpunt van de woning. Er wordt niet alleen gekookt, maar er wordt ook gezellig wat gedronken met familie of vrienden. De kinderen maken er huiswerk of de krant wordt er door u gelezen. Het is daarom belangrijk dat uw keuken niet alleen functioneel is, maar ook bij u past. In de loop van de jaren raakt een keuken gedateerd, maar de basis is vaak nog van goede staat. Een keukenrenovatie zorgt dan voor een nieuwe, frisse aanblik.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

Bekijk de mogelijkheden van uw keuken bij onze showroom

In onze showroom hebben wij een aantal keukens als voorbeelden opgesteld om u een indruk te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is er met onze keukens en de renovatie van uw keuken nog veel meer mogelijk dan dat wij in onze showroom kunnen opstellen. Doordat wij keukens op maat leveren, kunnen wij nagenoeg al uw wensen verwezenlijken voor zowel nieuwe keukens als keukenrenovatie in Valkenswaard of wijde omgeving. Zeker als u specifieke wensen heeft bij uw keukenrenovatie. Aan de hand van uw wensen kijken we naar de mogelijkheden, de apparatuur, de kleuren en de materialen. Uiteraard bieden wij keukens aan binnen ieders budget.

De mogelijkheden voor uw keukenrenovatie

Samen met onze ervaren adviseur wordt er een tekening voorbereidt en uitgewerkt in 3D. Uiteraard ontvangt u met dit ontwerp de bijbehorende kosten. Wanneer wij er samen uitkomen, verzorgen we het volledige traject en u heeft dan ook 1 aanspreekpunt. De keukenrenovatie en het plaatsen en nieuwe keukens wordt verzorgd door onze eigen medewerkers. Indien er eventuele extra aanpassingen gerealiseerd moeten worden voor bijvoorbeeld elektrotechnische installatiewerkzaamheden, dan nemen wij ook de begeleiding daarvan voor onze rekening. Wanneer u naast een nieuwe keuken ook toe bent aan een mooie bijpassende tegelvloer, dan kan dat uiteraard ook door ons verzorgd worden. Wij bieden een showroom met verschillende tegels aan.

Gedeeltelijke of kleine keukenrenovaties

Castelli levert niet alleen complete nieuwe keukens, ook voor kleine keukenrenovaties bent u bij onze sanitairwinkel aan het juiste adres. Nieuwe frontdeuren, kasten en accessoires kunnen door ons op maat geleverd en gemonteerd worden. Ook voor kleine keukenrenovaties zoals bijvoorbeeld het vervangen van apparatuur (alle merken), spoelbak, kookplaat, oven of vaatwasser behoort tot onze werkzaamheden. Uiteraard worden alle keukenrenovaties, van klein tot groot, door onze eigen vakmensen verzorgd.

Vind een keuken bij onze winkel

Bij onze showroom vindt u gegarandeerd een geschikte keuken die helemaal bij uw stijl past. Bekijk ook zeker onze aanbiedingen voor extra voordeel. Bij onze showroom vindt u dus niet alleen mooie, maar ook voordelige keukens. Bekijk meteen het online assortiment of kom langs bij onze winkel.

Nolte Neo showroom keuken bij Castelli in Eindhoven, Duitse kwaliteit