Een sanitairwinkel nabij Budel voor al uw spullen

Diverse topmerken
Persoonlijk advies
Leverancier voor elk interieur

Castelli is een sanitairwinkel in Eindhoven, nabij Budel, voor de gehele inrichting van uw keuken en  badkamer. Ook vindt u bij ons verschillende soorten leuke accessoires in verschillende stijlen. Deze zorgen ervoor dat u uw inrichting helemaal compleet maakt! Bekijk het hele assortiment of kom langs in de winkel!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

Bij onze sanitairwinkel vindt u alles onder één dak

Als sanitairwinkel kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten meubels. Zo vindt u bij ons alles wat u nodig heeft voor het inrichten van uw badkamer. Zo creëert u een heerlijke plek met een oase aan rust. Als u een complete verbouwing op de agenda heeft staan, komen daar ook tegels aan te pas. Bij onze showroom aan tegels vindt u altijd wel tegels die helemaal passen bij uw stijl. U vindt tegels voor de verschillende ruimtes binnen uw huis. Daarnaast vindt u bij onze showroom met keukens inspiratie om uw eigen keuken helemaal naar wens in te richten. Op deze manier realiseert u uw droomhuis.

Bekijk het hele assortiment met meubels voor uw sanitair

Laat u verbazen door het ruime assortiment aan meubels van Castelli te bewonderen. Bij onze sanitairwinkel vindt u alle meubels onder één dak. Zo gaat u gemakkelijk aan de slag met de inrichting van het sanitair binnen uw woning. Kom daarom meteen langs en profiteer van kwalitatieve meubels en leuke aanbiedingen.

badkamer-accessoires