Glazen tegels in uw badkamer

Diverse topmerken
Persoonlijk advies
Leverancier voor elk interieur

Bij onze winkel in Eindhoven vindt u glazen tegels voor uw badkamer. Glazen tegels creëren een moderne inrichting. Lichte en transparante tegels zorgen voor meer ruimte. Het is dan ook een trend om glazen tegels aan te schaffen bij badkamers. Kom langs bij Castelli en bekijk het gehele aanbod aan tegels.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

Glazen tegels creëren ruimte bij u in de badkamer

Bij onze winkel voor badkamers vindt u mooie glazen tegels waarmee u een ruimtelijke badkamer creëert. Door te kiezen voor glazen tegels komt de moderne inrichting helemaal tot zijn recht. Deze tegels geven niet alleen het meeste licht en ruimte, maar ook het zicht op de tegels wordt zo optimaal behouden. Ook de wandtegels in uw badkamers kunnen gemaakt worden van glas. Wilt u graag uw badkamer voorzien van glazen tegels? Dan komt u langs bij onze winkel om de mogelijkheden te bespreken. Zo is het mogelijk om een tegelzetter in te huren in Geldrop of omgeving.

Kom naar onze winkel voor goede kwaliteit tegels

Als u voor uw badkamer op zoek bent naar glazen tegels, komt u naar onze sanitairwinkel. Bij ons profiteert u van op maat gemaakte tegels. Wilt u meer informatie over onze tegels of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 040 – 284 04 15.