Montage van uw toilet in Leende of omgeving

Diverse topmerken
Persoonlijk advies
Leverancier voor elk interieur

Heeft u een nieuw toilet gekocht en bent u op zoek naar een bedrijf dat de montage hiervan kan uitvoeren bij u in Leende of omgeving? Schakel dan de specialisten van Castelli uit Eindhoven in. Of het nu gaat om uw huidige toilet of de vervanging van uw toilet, wij helpen u graag door middel van professionele montage.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

Wij voeren voor uw toilet alle soorten montage uit

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om de montage van uw toilet. De specialisten van onze sanitairwinkel voorzien je graag van advies op maat om altijd de beste keuze te maken. Naast dat wij advies op maat aanbieden, verzorgen wij ook de volledige montage. De specialisten van onze badkamerwinkel komen langs om jouw toilet goed te installeren. Zij gaan pas weg wanneer u gebruik kunt maken van uw toilet. Onze vakmensen garanderen kwaliteit door hun jarenlange ervaring. Wij zijn er voor het installeren van uw sanitair. Bij ons zit u helemaal goed als u uw toilet wilt laten monteren door specialisten.

Schakel ons in voor het installeren van uw toilet

Heeft u een bestaand toilet wat toe is aan montage? Of heeft u een nieuw toilet wat geïnstalleerd moet worden? De specialisten van Castelli helpen u graag met het monteren van uw toilet. Wilt u ons inschakelen? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of ons te bellen via 040 – 284 04 15.