Een tegelspecialist uit Eindhoven

Diverse topmerken
Persoonlijk advies
Leverancier voor elk interieur

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe tegels en hierbij advies wenst, komt u naar onze tegelspecialist uit Eindhoven. Of u nu wandtegels in uw badkamer wilt of vloertegels in de keuken, onze specialist weet met alle soorten tegels raad. Bezoek daarom snel Castelli en laat u adviseren over uw tegels door onze specialist.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

Maak altijd de juiste keuze met advies van onze tegelspecialist

Bij onze showroom met tegels vindt u verschillende mogelijkheden als inspiratie voor uw eigen interieur, bijvoorbeeld voor uw bathroom of kitchen. Of u nu op zoek bent naar glazen tegels voor uw badkamer, of naar floor tiles voor uw woonkamer, onze tegelspecialist helpt u met het maken van de juiste keuze. Wanneer u kiest voor tegels op uw vloer, zorgt u voor een sfeervolle ruimte met een luxe uitstraling. Breng snel een bezoek aan onze sanitairwinkel en bekijk het hele aanbod een tegels die geschikt zijn voor alle ruimtes van uw woning.

Kom naar onze winkel voor advies over uw tegels

Wilt u graag de juiste keuze maken en advies ontvangen van een echte tegelspecialist? Dan helpen wij u graag. Wij vinden het belangrijk dat u altijd de juiste keuze maakt. Neem daarom snel contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar via 040 – 284 04 15.